Vind jouw droomjob dankzij Kwery

Als digitale expert ben je op zoek naar een bedrijf dat helemaal aansluit bij jouw noden en visie. Kwery gaat samen met jou op zoek naar de perfecte omgeving waar jij kan werken aan interessante en complexe projecten.

Zo gaan we te werk

De zoektocht naar een nieuwe job is niet altijd eenvoudig. Bij Kwery weten zowel de werkgever als werknemer steeds waar ze aan toe zijn en wat de volgende stap is.

1. Jij solliciteert

Je kan via verschillende manieren in contact komen met onze ervaren recruitment consultants. Solliciteer via onze website, stuur ons een berichtje via LinkedIn of bel ons gerust even op om jouw kandidatuur te bespreken!

2. Kennismakingsgesprek

Op basis van jouw CV organiseren wij een verkennend gesprek om jouw wensen in kaart te brengen. Vervolgens stellen wij enkele zeer interessante vacatures voor die perfect kunnen aansluiten bij jouw verwachtingen. Met jouw goedkeuring stellen wij je discreet voor bij de beslissingsnemers van de bedrijven en leggen we de agenda's samen om een sollicitatiegesprek in te plannen.

3. Vlekkeloos sollicitatiegesprek

Tijdens de sollicitatiegesprekken geven we steeds de nodige tips & tricks mee, zodat jij perfect voorbereid bent. Na de sollicitatie zorgen wij voor een snelle feedback en opvolging.

4. Wij onderhandelen mee

Heb je je droomjob gevonden? Wij verdedigen jouw belangen tijdens een loonvoorstel, zodat deze zeker overeenkomt met jouw verwachtingen. Uiteraard nemen wij na je opstart nog geregeld contact op om te horen hoe alles verloopt en polsen wij graag naar jouw tevredenheid.

Margot is een expert in het perfect kunnen matchen van interessante vacatures. De zoektocht is heel snel verlopen. Ze biedt ook een heel aangename samenwerking. Ook na het opstarten zal Margot nagaan hoe de samenwerking met het bedrijf verloopt.  Samengevat, een heel professionele recruiter.

Geert Muylle, Data Analyst

Heel fijne samenwerking gehad met Senne. Heeft me van begin tot eind perfect begeleid vanuit een heel oprechte positie. Heel aangename ervaring met geen enkel negatief punt, Vlotte communicatie en vriendelijke persoon. Senne heeft me geholpen aan een nieuwe positie en bedrijf waar ik me exact op de juiste plaats voel! 10/10 voor mij!

Lorens Luyckx, ICT Team Lead

Dankzij Kwery ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan in een organisatie met een jobprofiel dat op mijn lijf geschreven is. Hierin ben ik goed begeleid geweest door Senne. Senne heeft de nodige expertise, kon antwoorden op mijn vragen en zorgde voor een goede communicatie tussen mij en de nieuwe werkgever. Ik ben zeer tevreden over het proces dat ik met Kwery heb doorlopen.

Christophe Creve, Applicatiebeheerder

Altijd een fijn contact gehad met Margot. Ze volgde de sollicitatie op de voet en ik kon altijd terecht bij haar met vragen. Dit was mijn eerste ervaring met een recruiter, maar dit is alvast héél positief verlopen.

Ilse Van Poucke, Product Owner

Senne van Kwery heeft me uitstekend begeleid tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de IT sector. Senne luisterde aandachtig naar mijn verhaal en stelde snel enkele goede vacatures voor. Hij volgt zeer goed op en is correct in zijn communicatie. Ook van mijne nieuwe werkgever hoorde ik alleen maar positieve dingen over Kwery en Senne.

Maarten Minnebo, System Engineer

Geweldige ervaring met Kwery! Ze hebben me fantastisch geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Margot was mijn go-to persoon en ze was echt op en top professioneel. Daarnaast ook enorm vriendelijk, behulpzaam, empatisch en ze weet echt waar ze het over heeft. Dankzij haar en het Kwery-team ben ik nu enthousiast over mijn nieuwe avontuur. Aanrader!

Thomas Raepsaet, Data Engineer

Ik kan de samenwerking met Senne & Kwery enkel aanraden & omschrijven als zeer fijn, to the point & doelgericht.

Marijn De Smedt, ICT Support Engineer

Margot van Kwery heeft mij geleid naar een job die perfect matcht met mijn verlangens qua bedrijfscultuur. Zonder haar zou ik de vacature voor deze job geen blik waardig gekeurd hebben. Wat zeer jammer zou geweest zijn, want ik amuseer mij hier nog altijd.

Nick Aelterman, Software Engineer

Margot haar fantastische begeleiding gedurende het sollicitatieproces is maatwerk. Haar duidelijke communicatie & hands-on aanpak, alsook het begrip van mijn vaardigheden hebben het hele traject soepel laten verlopen. Haar professionele en empathische aanpak heeft echt het verschil gemaakt. Ze denkt mee en zorgt ervoor dat het een match is voor beide partijen.

Ken Depelchin, Front-End Developer

Op korte tijd had Senne een interessante opportuniteit voor mij die aansloot op wat ik zocht. Ik werd heel goed begeleid met tips en extra info voor elk gesprek. Senne was altijd bereikbaar en volgde alles kort op. De open en persoonlijke aanpak apprecieerde ik enorm. Kort samengevat, Senne is een topper!

Glenn Evraert, ICT Consultant