Vind de werknemer die jouw bedrijf vooruithelpt

Bedrijven die technologie volledig omarmen hebben nood aan een gedreven en getalenteerd team van IT-specialisten. Kwery luistert naar je noden en gaat vervolgens op zoek naar de geknipte kandidaten voor jouw vacatures.

Margot & Tanguy

Zo gaan we te werk

We begeleiden je van A tot Z in het aanwerven van digitale experts. Dankzij onze snelle service, korte communicatielijnen en uitgebreid netwerk vinden wij in geen tijd het talent dat je onderneming een boost kan geven. We werken volgens 'No Cure, No Pay' en blijven zoeken naar de ideale kandidaat, waardoor jij als werkgever geen enkel risico loopt!

1. De kennismaking

We beginnen iedere samenwerking door te luisteren naar jouw verhaal. Zo kunnen we een stappenplan opstellen waarin we beschrijven hoe we jou zullen helpen.

2. De zoektocht

Nadat we weten waar jij nood aan hebt, stellen we een vacature op in de tone of voice van jouw bedrijf. Ons werk stopt niet bij het verspreiden van die vacature: we gaan actief op zoek op LinkedIn, schuimen jobbeurzen af en gebruiken al onze middelen om interessante kandidaten te bereiken.

3. De screening van kandidaten

Kwery doet een eerste screening van de sollicitanten om te kijken wie het beste past binnen jullie organisatie. In die gesprekken peilen we onder andere naar de motivatie, ervaring, capaciteiten en salarisverwachtingen. Enkel wanneer wij 100% overtuigd zijn van een kandidaat wordt deze aan je toegelicht. Er worden ook steeds referenties afgenomen die beschikbaar zijn na een eerste positief gesprek.

4. Het voorstel

Wanneer er een match is, begeleiden wij je bij de opmaak van het loonvoorstel. Zo zorgen wij ervoor dat dit perfect aansluit bij de verwachtingen van de kandidaat. Hierna blijven wij uiteraard de nodige ondersteuning bieden door middel van regelmatige evaluatiegesprekken als goede start van een langdurige samenwerking.

"Voor een bedrijf in volle groei is het belangrijk om ondersteund te worden door de juiste partners. Kwery nam de tijd om te luisteren naar onze noodzaak en stelde gericht en kwalitatieve kandidaten voor. Margot haar manier van werken is efficiënt en open. Dit kan ik alleen maar ter harte nemen. Zo werd onze vacature ook succesvol ingevuld."

Lisa Bouttelisier, Recruitment & HR Officer bij The Cookware Company,

Voor een bedrijf in volle groei is het belangrijk om ondersteund te worden door de juiste partners. Kwery nam de tijd om te luisteren naar onze noodzaak en stelde gericht en kwalitatieve kandidaten voor. Margot haar manier van werken is efficiënt en open. Dit kan ik alleen maar ter harte nemen. Zo werd onze vacature ook succesvol ingevuld.
Jolien Petré

Lisa Bouttelisier, Recruitment & HR Officer bij The Cookware Company,

Jullie zijn de gedroomde partner in onze zoektocht naar goede IT profielen in de huidige moeilijke markt als knelpuntberoep!
Jolien Petré

Nathalie Coudeville, HR-coördinator bij Cube IT Solutions 

We bevelen Kwery aan als werving-en selectiebureau aan andere organisaties. Ze luisteren naar onze behoeften en wensen bij het selecteren van kandidaten.
Jolien Petré

Anke De Groot, HR Manager bij Marelec

De kwaliteit van de kandidaten was goed. Op een schaal van 1-10 zijn wij 10/10 tevreden over de samenwerking met Kwery.
Jolien Petré

Carolien De Witte, HR & Facility Manager bij IT Provider

Steeds perfecte communicatie en opvolging. We appreciëren het ook dat we eruit komen als de kandidaat toch niet voldoet aan de verwachtingen.
Jolien Petré

Iris Vandenberghe, Talent Acquisition Coordinator bij Gantner